گیربکس

گیربکس

گیربکس

Blog Article

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بر اساس کاتالوگ دستگاه از روغن مناسب برای گیربکس استفاده کنید تا به درستی مانع اصطکاک بین دنده ها شود و شرایط نگهداری از دستگاه را به درستی انجام دهید و منتظر نمانید که دستگاه خراب شود و آن را تعمیر نمایید. همواره به خاطر داشته باشید که نگهداری اصولی ارزان تر از تعمیر تمام می شود.

نسل اول گیربکس های صنعتی امروزی در قرن هجدهم میلادی و همزمان با وقوع انقلاب صنعتی در انگلستان به وجود آمد که به طور وسیع در صنایع مختلف خصوصا صنایع نساجی مورد استفاده قرار گرفت. انقلاب صنعتی به سایر کشورهای اروپایی و آمریکا نیز راه پیدا کرد و تکامل در ساخت و استفاده از گیربکس های صنعتی موجب بهبود قابل توجه در انتقال قدرت، کاهش اتلاف انرژی و افزایش دقت و کارآیی ماشین آلات صنعتی گردید. گیربکس های صنعتی تا امروز پیشرفت چشمگیری نموده اند و بی شک در آینده نزدیک شاهد نسل جدیدی از گیربکس های صنعتی با قابلیت های پیشرفته تر و راندمان کاری بالاتر خواهیم بود.

این گیربکس ها با دقت طراحی شده اند و تحت آزمایش های دقیق قرار می گیرند تا اطمینان حاصل شود که استانداردهای عملکرد مورد نیاز را برآورده می کنند.

یکی از مزایای اصلی گیربکس های هالوشافت سهولت نصب و برداشتن آنها است. این آنها را برای استفاده در صنایعی مانند معدن، معدن و جابجایی مواد ایده آل می کند، جایی که باید زمان خرابی را به حداقل برساند.

این نوع گیربکس به منظور ارائه کارایی مطلوب، معمولاً به نگهداری ویژه و تعویض مکرر روغن گیربکس نیاز دارد. شیر برقی هیدرولیک به همراه پمپ پره ای نقش مؤثری در تنظیم جریان سیال در گیربکس‌های هیدرولیکی دارد.

پرمصرف ترین، وسیع ترین و متداول ترین گیربکس صنعتی، گیربکس حلزونی است که نسبت به سایر گیربکس ها دارای سایز کوچک تری بوده و با صدای کمتری قابل استفاده است. این نوع گیربکس حلزونی با توجه به قیمت پایین و مناسب خود، کاربرد وسیعی در صنعت دارد و در فرآیند های بزرگ و پیچیده به کار می‌رود.

توضیح: این استاندارد شامل روش‌های محاسبه و ارزیابی استحکام چرخ‌دنده‌های استوانه‌ای در گیربکس‌های صنعتی است.

گیربکس اکسترودر نوعی از گیربکس های صنعتی محسوب می شود که در هنگام حمل مواد، تحمل بار شعاعی، بار محوری، بار لحظه ای و شوک را دارا بوده و از این جهت به یک گیربکس خاص مبدل شده است. گیربکس اکسترودر موجب می شود تا با فرآیند اکستروژن، مواد پرس شده و قطعه مورد نظر تولید گردد. اکستروژن یک فرآیند قالب گیری تولیدی بوده و گیربکس اکسترودر به واسطه توان، قدرت و گشتاور بالایی که ایجاد می کند برای تامین فشار لازم برای تزریق مواد به داخل قالب مورد استفاده قرار می گیرد. گیربکس اکسترودر در حقیقت گیربکس کرانویل یا شافت موازی بهینه سازی شده است که قدرت تحمل بارهای محوری و شعاعی را دارا بوده و گشتاور بسیار بالایی ایجاد می کند. عملکرد این گیربکس به این صورت است که نیروی الکتروموتور به گیربکس منتقل شده و گیربکس اکسترودر با کاهش دور، گشتاور را به شدت افزایش داده و با چرخش ماردون، انتقال متریال به داخل قالب با فشار بالا انجام می شود.

جدید تر مقایسه الکتروموتور الکتروژن و موتوژن بازگشت به لیست قدیمی تر پلاک خوانی الکتروموتور دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

بنابراین، هنگام تعیین جعبه دنده و پیکربندی موتور مشاهده منبع مناسب، مهم است که به طور کامل بدانیم مجموعه جعبه دنده موتور چگونه و در چه ظرفیتی استفاده خواهد شد..

محاسبه نیازمندی ها: با توجه به اطلاعاتی که در اختیار دارید، نیازمندی های دقیق سیستم خود را محاسبه کنید.

همچنین ارائه‌دهنده قطعاتی مانند هیدروموتور و لوازم هیدرولیک صنعتی می‌باشد و افتخار همکاری با صنعتگران، شرکت ها و سازمان‌های کثیری را دارد.

گیربکس صنعتی به سیستمی گفته می‌شود که در آن انرژی مکانیکی از دستگاهی به عنوان محرک به دستگاهی به عنوان متحرک انتقال داده می‌شود که این انتقال قدرت با افزایش یا کاهش گشتاور و سرعت همراه است. وظیفه اصلی هر نوع گیربکسی انتقال و تبدیل قدرت و گشتاور بر حسب بخش های مختلف صنعتی مورد نیاز است.

Report this page